2016_head.jpg
croppedimg_309426359.jpeg
1-KGFB - A kötelező felelősségbiztosítást szabályozó kormányrendelet célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat helyettünk megtérítse...
croppedimg_1102637966.jpeg
2-Lakás - Egy jó lakásbiztosítással biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára elkerülve, hogy a veszteségek megrengessék anyagi helyzetünket...
croppedimg_1408940829.jpeg
3-Utazás, nyaralás - Nyaralásra készülődve nyugodt, zavartalan pihenésre számítunk. Bármikor közbejöhet azonban egy fogfájás, gyomorrontás…

Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs


Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4324
4 személyre
75 perc

Elkészítés:


A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk.


Hozzávalók:


- 70 dkg borjúhús (egészben)
- 3 dl csirkehúsleves (leveskockából)
- 10 dkg sárgabarack (aszalt)
- 12 dkg szilva (aszalt, kimagozott)
- 1 alma (jonagold)
- 5 dkg mandula
- 5 dkg dió
- 5 dkg vaj
- 3 szelet sonka
- õrölt bors
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.