2016_head.jpg
croppedimg_309426359.jpeg
1-KGFB - A kötelező felelősségbiztosítást szabályozó kormányrendelet célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat helyettünk megtérítse...
croppedimg_1102637966.jpeg
2-Lakás - Egy jó lakásbiztosítással biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára elkerülve, hogy a veszteségek megrengessék anyagi helyzetünket...
croppedimg_1408940829.jpeg
3-Utazás, nyaralás - Nyaralásra készülődve nyugodt, zavartalan pihenésre számítunk. Bármikor közbejöhet azonban egy fogfájás, gyomorrontás…

Almás heringsaláta


Almás heringsaláta

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4137
2 személyre
175 perc

Elkészítés:


A hagymát kockákra vágjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, és a húsukat apró kockákra vágjuk. A répákat felkarikázzuk. A majonézt, a joghurtot, a tejfölt, a citrom levét és reszelt héját összekeverjük, majd sóval, borssal ízesítjük. A heringrõl a levet leöntjük. Salátástálban a répát, az almát és a hagymát óvatosan összekeverjük, a joghurtos szósszal leöntjük, és óvatosan megkeverjük. Tányérokra osztjuk, rárakjuk a heringeket, és turbolyával vagy kaporral díszítve, frissen tálaljuk. Rozskenyeret vagy barna kenyeret kínálunk hozzá.


Hozzávalók:


- 1 fej vöröshagyma
- 2 alma (golden)
- 2 fehérrépa (fõtt)
- 2 evõkanál majonéz
- 1 dl joghurt
- 3-4 evõkanál tejföl
- fél citrom
- 4 ecetes hering
- õrölt bors
- só

A díszítéshez
- turbolya



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.