2016_head.jpg
croppedimg_309426359.jpeg
1-KGFB - A kötelező felelősségbiztosítást szabályozó kormányrendelet célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat helyettünk megtérítse...
croppedimg_1102637966.jpeg
2-Lakás - Egy jó lakásbiztosítással biztonságot teremthetünk magunk és családunk számára elkerülve, hogy a veszteségek megrengessék anyagi helyzetünket...
croppedimg_1408940829.jpeg
3-Utazás, nyaralás - Nyaralásra készülődve nyugodt, zavartalan pihenésre számítunk. Bármikor közbejöhet azonban egy fogfájás, gyomorrontás…


Utasbiztosítás


Nyaralásra készülődve mindannyian nyugodt, kellemes utazásra, zavartalan pihenésre számítunk. Bármikor közbejöhet azonban egy fogfájás, gyomorrontás.

 

Általában nem számítunk rá, de váratlan helyzetek, betegségek bármikor bekövetkezhetnek, ami kiemelten nehéz helyzeteket teremthet.

 

Hazai nyaraláskor kisebb a probléma – nincsenek nyelvi nehézségeink, biztosított az orvosi ellátásunk, stb. Persze, ezzel együtt akár itthon is történhetnek olyan események, amelyek meghiúsíthatják az egész nyaralást.

 

Különösen, ha mindez külföldön történik! Idegen környezetben, idegen nyelvű emberek között a legkisebb probléma megoldása is szokatlanul nehéz lehet. A nyelvi nehézségeken túl, a pénztárcánk is komoly bajba kerülhet utasbiztosítás hiányában, s bizony oda a nyaralásnak!

 

Pedig néhány száz forint befektetéssel valóban nyugodtan tölthetjük el a nyaralásra szánt időt!

A megfelelően megválasztott utasbiztosítás valóban gondtalanná teheti egész nyaralását! Bármilyen baj is érje, azonnal ott a segítség.

 

Ne utazzon el utasbiztosítás nélkül! Kattintson erre a linkre és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő utasbiztosítást!

 

Segíthet a döntésben, ha elolvassa Segítünk a választásban című írásunkat.

 

Miért érdemes a Finanszir Biztosítási Alkuszt választani utasbiztosítás kötéséhez?





A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.